Badr vs Overeem in gevaar, Ben Saddik invaller? 'Glory reageert' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr vs Overeem in gevaar, Ben Saddik invaller? 'Glory reageert' (video)

Badr vs Overeem in gevaar, Ben Saddik invaller? 'Glory reageert' (video)

Het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem op 8 oktober tijdens Glory Collision 4 zou op losse schroeven staan. Zo wordt beweerd in de Podcast van Giovanni Tjin gisteravond. Jamal Ben Saddik zou al gepolst zijn om in te vallen. Glory zegt echter dat de partij nog gewoon staat.

Wat er precies aan de hand is kon Rida Deraoui die het gerucht in de wereld bracht niet zeggen. Echter meld hij dat na de vechtersbazen Podcast waar Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat aanwezig waren, hij had vernomen dat het gevecht tussen Hari en Overeem wel eens niet door zou kunnen gaan.

Onzin gerucht

,,Die twee hebben met mijn brein gespeeld, maar ik begreep dat het gevecht tussen Badr en Alistair wel eens niet door zou kunnen gaan", zegt Deraoui tijdens de open mic Podcast van Tjin. Die onder andere voor AD.nl schrijft ,,Het zou zelfs zo zijn dat Jamal wel eens zou kunnen invallen, Glory zou hem al hebben gebeld."

Navraag bij Glory vandaag door onze redactie leert dat er niets aan de hand is. ,,We zijn al eerder door andere media gebeld de afgelopen week. Over geruchten dat er blessures zouden zijn. Maar dat is complete onzin", aldus een woordvoerder van de kickboks organisatie. ,,Er is niemand gebeld om in te vallen, er is niets aan de hand, de partij staat gewoon."

Het Glory Collision 4 event met headliners Badr Hari en Alistair Overeem zal live worden uitgezonden op Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws