GLORY Kickboxing schakelt nieuw promotiebureau in – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY Kickboxing schakelt nieuw promotiebureau in

GLORY Kickboxing schakelt nieuw promotiebureau in

GLORY Kickboxing schakelt nieuw promotiebureau in

Het ziet er naar uit dat GLORY Kickboxing een nieuw PR-bureau heeft aangetrokken om haar events te promoten.

Het Rotterdamse bureau Coopr gaat de kickboks organisatie helpen communicatie, PR en persevenementen. Voorheen was dit in handen van Triple P Entertainment onder leiding van vakvrouw Pauline Verhoeven.

GLORY komt met haar eerste event sinds de coronapandemie op 7 november aanstaande. Daar zal kickbokslegende Badr Hari het opnemen tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi.

Zware eisen

“We zochten een PR bureau in Nederland dat met ons verder bouwt aan een sterk GLORY en de verhalen die deze sport rijk is, naar een volgend niveau weet te brengen. Coopr voldoet aan al deze eisen, ” zegt Jon Martone, Executive Vice President Marketing, Digital & Partnerships bij GLORY.

“Het Coopr-team bestaat uit fanatieke, enthousiaste liefhebbers mét veel kennis van het communicatie- en PR-vak. Ik ben alleen maar nieuwsgierig naar wat we samen gaan bereiken in de toekomst,” aldus Martone.

Veel zin in

“Dankzij vechters als Badr Hari en Rico Verhoeven is kickboksen de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Die populariteit zal alleen maar toenemen. Wij hebben heel veel zin om, met het fundament dat er onder het merk al ligt, GLORY nog steviger neer te zetten en nog meer fans en liefhebbers kennis te laten maken met de sport, “zegt Jody Koehler, mede-oprichter van Coopr.

Dinsdag werd bekend in het tv programma van Eva Jinek dat het GLORY 76 event van 7 november uitgezonden zal worden via de website van de organisatie zelf. Het kijken zal €12,99 gaan kosten, daar waar het voorheen gratis te zien was via Veronica.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page