BADR VS BENNY: Zo kun je de wedstrijd kijken - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR VS BENNY: Zo kun je de wedstrijd kijken

BADR VS BENNY: Zo kun je de wedstrijd kijken

BADR VS BENNY: Zo kun je de wedstrijd kijken

Het hoge woord lijkt er uit GLORY 76 Badr vs Benny zal te zien zijn via de website van Glory Kickboxing zelf. Zo maakte Eva Jinek bekend.

Tijdens de uitzending van de tv talkshow van Eva Jinek waar Badr Hari als gast aanschoof, werd terloops aan het einde van de uitzending genoemd, dat GLORY 76 Badr vs Benny te zien zal zijn via de eigen website van de organisatie.

Faillissement

Tot recentelijk werden de uitzendingen gratis verzorgt door Veronica. Echter koelde de relatie tussen GLORY en Talpa, eigenaar van de tv rechten in recordtempo af. Dit na het failliet gaan van de Nederlandse BV en onder curatele stelling van de moeder organisatie GSI.

Wie de livestream zal verzorgen en welke betaalprovider de service zal verzorgen is niet bekend. GLORY die voorheen een strak beleid had met het informeren van het publiek en de pers geeft nu sporadisch informatie vrij. Daar is veel commentaar op omdat fans en de pers zelf op zoek moeten naar informatie.

Summiere informatie

Voorheen werden mededelingen verzorgt door een professioneel PR bureau. Insiders vragen zich af hoe GLORY een groot publiek wil trekken zonder er zo kort voor het event van 7 november veel ruchtbaarheid aan te geven. Men lijkt volledig te vertrouwen op de bekendheid van vechters zoals Badr die een grote schare fans en volgers hebben.

Tijdens de uitzending van Jinek vertelde Badr dat hij een derde gevecht met GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven wel ziet zitten. Op de vraag of deze nog dit jaar plaatsvindt antwoordt hij dat dit afhangt van hoe het komende event verloopt.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page