GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event Nieuws
Nieuws

GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event

GLORY Kickbokskampioen arriveert toch nog op tijd voor event

Alex Pereira de GLORY Kickboxing kampioen middengewicht is alsnog op tijd aangekomen in ons land. Er was wat bezorgdheid of de Braziliaan überhaupt wel naar Nederland kon vliegen door de reisbeperkingen omtrent de coronapandemie.

Vanaf 23 januari geldt er een vliegverbod voor vliegtuigen uit het Verenigd Koninkrijk, Kaapverdië, de Dominicaanse Republiek, Zuid-Afrika en landen in Zuid-Amerika. Aangezien Pereira in Brazilië woont was het niet zeker of hij kon vliegen.

Vorige week vroeg onze redactie om een reactie van GLORY. Deze gaven aan een oplossing te zoeken om Pereira hier naar toe te krijgen. Dat blijkt nu gelukt. Met de kampioen reisde zijn zus Aline mee dit ook vecht aankomend werkend.

Toch tegenslag

Alex zal de lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov uitdagen voor diens titel. Aline zal tegen super bantamgewicht uit Amerika Tiffany van Soest de ring in stappen.

Echter was er wel tegenslag voor Itay Gershon. De Israëlische kickbokser kan Nederland niet in doordat Israel al het internationale vliegverkeer tot 31 januari stil heeft gelegd. Een bittere pil aangezien het GLORY 77 event op 30 januari plaatsvindt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/comeback-robbie-hageman-trainen-met-conor-mcgregor-is-het-plan/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws