Glory baas haalt uit naar Wrzosek: 'Jij hebt je misdragen' Nieuws
Nieuws

Glory baas haalt uit naar Wrzosek: 'Jij hebt je misdragen'

Glory baas haalt uit naar Wrzosek: 'Jij hebt je misdragen'

Scott Rudmann is niet blij met het gedrag van Arek Wrzosek tijdens de rellen op Glory 80 in Hasselt, België afgelopen zaterdag. Rudmann reageert dan ook fel naar de Poolse vechter.

Tijdens het gevecht tussen Badr Hari en Arek Wrzosek ontstonden en rellen die dusdanig uit de hand liepen dat er gestopt moest worden. Ook werd de rest van het Glory 80 event afgelast. Hoewel het leek of de organisatie radiostilte behoudt reageert de CEO van Glory fel op een post van Wrzosek.

Jij heb je slecht gedragen

,,Wat zaterdag buiten de ring is gebeurd, mag nooit in de sportarena plaatsvinden. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt heeft bijgedragen aan de aanval op de schoonheid van onze sport. Ik ben echt blij dat er niemand gewond is geraakt. Laten we hier allemaal van leren", schreef Wrzosek op Instagram.

Rudmann reageerde vandaag door te zeggen dat het de Pool was die zich had misdragen; ,,Het slechtste gedrag buiten de ring was dat van jou. Vandalisme hoort niet thuis in GLORY of onze sport", reageerde Rudmann via zijn Insta account Sirsax.

Glory baas haalt uit naar Wrzosek: 'Jij hebt je misdragen'

Diverse bronnen melden dat Glory absoluut niet blij is met het gedrag van de Pool. Deze suggereren dat de organisatie sancties overweegt. Een woordvoerder van Glory kon onze redactie daar niets over melden wel dat er een onafhankelijk bureau onderzoek doet naar de rellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws