Gevecht tussen Senegalese reus en sterkste man opnieuw gepland Nieuws
Nieuws

Gevecht tussen Senegalese reus en sterkste man opnieuw gepland

Gevecht tussen Senegalese reus en sterkste man opnieuw gepland

Bombardier zou het opnemen tegen Mariusz Pudzianowski op 20 maart in Polen. Het gevecht werd uitgesteld omdat de Senegalese reus voor het duel een blindedarmontsteking had.

Na dit uitstel is er een nieuwe datum gekozen voor het mega MMA-gevecht. Het wordt gehouden in de maand augustus. Het was de worstelaar 'Bombardier' die de onthulling deed in de krant Record.

Sterkste man

“Mijn MMA-gevecht zou plaatsvinden in dezelfde maand als mijn gevecht tegen Balla Gaye, in juli. Daarom heb ik KSW (vechtsport organisatie. red) gevraagd dit uit te stellen tot augustus. Dus na mijn gevecht tegen Balla Gaye, sta ik de maand er na tegenover Pudzianowski", onthulde Bombardier.

Pudzianowski, de voormalige sterkste man is een fenomeen in zijn thuisland Polen. Er werd dan ook uitgekeken naar het gevecht tussen hem en Bombardier waarvan. Geruchten gingen dat hij zijn blindedarmontsteking zou hebben verzonnen om onder het gevecht uit te komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws