Gevalletje Pech! UFC's Jarno Errens zegt af voor gevecht Nieuws
Nieuws

Gevalletje Pech! UFC's Jarno Errens zegt af voor gevecht

Gevalletje Pech! UFC's Jarno Errens zegt af voor gevecht

Jarno Errens moet gedwongen zijn aankomende UFC gevecht op 14 januari tegen David Onama afzeggen. De Nederlander is geblesseerd aan zijn schouder.

Voor Errens zou het zijn tweede gevecht zijn bij de UFC na een nederlaag tijdens zijn debuut eerder dit jaar. Errens zou op 14 januari in de herkansing gaan en had gehoopt zichzelf rehabiliteren. Op zijn social media meld de vechter zijn afmelding.

Dikke pech

,,Helaas moet ik melden dat mijn gevecht in Vegas niet doorgaat. Een schouderblessure gooit roet in het eten. Maar zoals altijd blijven we positief en daar worden we alleen maar sterker van", schrijft Errens.

Errens die last minute tekende dit jaar bij de UFC wordt gezien als een van de grootste talenten binnen de Nederlandse MMA-scene. Hij veroverde al diverse wereldtitels bij andere organisaties. Het ziet er naar uit dat het vedergewicht nog even moet wachten op zijn tweede kans binnen de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws