Germaine De Randamie laatste Nederlandse vechter in de UFC Nieuws
Nieuws

Germaine De Randamie laatste Nederlandse vechter in de UFC

Germaine De Randamie laatste Nederlandse vechter in de UFC

Germaine de Randamie is de laatst overgebleven Nederlandse vechter binnen de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC. Vandaag werd bekend dat legende Alistair Overeem werd ontslagen, waardoor alleen De Randamie overblijft.

Sinds het ontstaan van de UFC vechten er al Nederlanders bij de UFC. Gerard Gordeau en Bas Rutten waren de eerste namen waar de wereldwijde fans mee te maken kregen. Tot voor kort had de UFC selectie 3 Nederlanders in haar gelederen, Stefan Struve, Alistair Overeem en De Randamie.

Last but not least

Struve ging recentelijk met pensioen wegens gezondheidsredenen redenen, en Overeem werd de wacht aangezegd. Aan De Randamie de eer van Nederland hoog te houden. De voormalige kampioene werd de titel al eens ontnomen maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan.

Nieuwe Nederlandse aanwas voor de UFC lijkt niet direct van toepassing. Al hebben enkele bekende kickboksers te kennen gegeven in de toekomst bij de UFC te willen vechten. GLORY's Yousri Belgaroui die recentelijk een MMA-wedstrijd won is daar een van.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/alistair-overeem-40-door-ufc-genadeloos-op-straat-gezet/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws