Gepest jochie neemt wraak: 'MMA-vechten helpt echt' (video) Nieuws
Nieuws

Gepest jochie neemt wraak: 'MMA-vechten helpt echt' (video)

Gepest jochie neemt wraak: 'MMA-vechten helpt echt' (video)

Een jongen die gepest werd en uitgedaagd tot een gevecht nam de ultieme wraak door zijn pester een lesje te leren. Het beoogde slachtoffer bleek aan MMA-vechten te doen, iets waar de pester niet op gerekend had.

Ook al ben je een kop groter geeft dit geen garantie dat je elk gevecht zult winnen. In een video die viraal ging op social media is te zien dat een jongen die gepest werd de ultieme wraak neemt. Na weken van uitdagen en 'Jochie' genoemd te zijn, ging de jongen overstag om een gevecht aan te gaan.

Gepast geweld

Naar verluidt vermeed de jongen het gevecht juist omdat hij getraind was in MMA en wist hoe een aanval af te slaan. Toch bleef de pester hem uitdagen met alle gevolgen van dien. Een vriend van de jonge MMA-vechter verklaarde dat hij enkel gepast geweld wilde gebruiken.

Dit is ook te zien in de video waar de jongen met enig beleid zijn aanvaller neerhaalt en in een wurggreep neemt. Zo kan het ook......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws