Gehandicapte jongen in elkaar geslagen! MMA-vechters bieden hulp aan (video) Nieuws
Nieuws

Gehandicapte jongen in elkaar geslagen! MMA-vechters bieden hulp aan (video)

Gehandicapte jongen in elkaar geslagen! MMA-vechters bieden hulp aan (video)

Rudy, een jonge gehandicapte middelbare scholier werd zwaar mishandeld door medeleerlingen. De videobeelden zorgden voor opschudding. Verschillende Franse MMA-vechters, waaronder Ramzan Jembiev, mobiliseerden zich om de tiener te helpen.

De Franse MMA-wereld wachtte niet lang om te mobiliseren tegen de pesterijen van de jonge Rudy eeen 16-jarige tiener. Rudy is een middelbare scholier met een handicap. Beelden van de laffe aanval zijn huiveringwekkend. Ramzan Jembiev, een professionele MMA-vechter deed dit ertoe aanzetten om actie te ondernemen.

Misselijkmakende beelden

Jembiev was altijd al erg actief op sociale netwerken en kwam al snel video's van Rudy tegen die in elkaar werd geslagen. Geschokt door het geweld ging hij vervolgens op zoek naar de jongeman. "Ik zag de kleine weerloos tegen kinderen en vooral herhaaldelijk geslagen en geschopt worden, dus ik probeerde het niet te begrijpen, ik wilde gewoon een oplossing vinden", zegt Jembiev.

Jembiev bood Rudy aan om te trainen in de MMA-club van de stad waar deze woont. "Ik kon met Team NSO uit Creil een en ander regelen.. We hebben over de zaak gepraat, ze waren op de hoogte en ze vertelden me dat Rudy welkom was. Ik wacht nog steeds op het antwoord van zijn moeder, ik wil hem voorlopig niet dwingen", aldus weldoener Jembiev.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws