Vera trapt Cruz met zieke kopschop knock-out! 'Croissant neus' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vera trapt Cruz met zieke kopschop knock-out! 'Croissant neus' (video)

Vera trapt Cruz met zieke kopschop knock-out! 'Croissant neus' (video)

Marlon Vera schopte de neus van Dominick Cruz tijdens het UFC Fight Night-evenement afgelopen nacht in de vorm van een croissant. Vera heeft een voorliefde voor het uitschakelen van voormalige UFC-kampioenen met kopschoppen.

Vera eindigde Dominick Cruz, een van de grootste bantamgewichten aller tijden, op 2:17 van de vierde ronde in de headliner van UFC San Diego afgelopen nacht. Deze vond plaats in Pechanga Arena in San Diego, Californië.

Vera deed een schijnbeweging en landde toen een perfecte trap op het linkerhoofd, waardoor Cruz tegen het canvas crashte. Vera deelde een paar stoten uit op de mat voordat scheidsrechter Herb Dean tussenbeide kwam.

Vera's winreeks omvat ook een knock-out met een head-kick op voormalig lichtgewicht kampioen Frankie Edgar in een wedstrijd die afgelopen november plaatsvond. De kopschop maakte een einde aan Cruz' winnende reeks van twee gevechten. Dit was zijn eerste verlies in de UFC in een niet-titel-affaire.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws