Frustratie bij McGregor! Onthult 2e Blessure en omstreden therapie Nieuws
Nieuws

Frustratie bij McGregor! Onthult 2e Blessure en omstreden therapie

Frustratie bij McGregor! Onthult 2e Blessure en omstreden therapie

Drie weken geleden brak Conor McGregor zijn teen, en nu kan hij niet wachten om weer de Octagon te betreden. De Ier onthult dat hij stamceltherapie gebruikt om de blessure te genezen. Hoewel deze therapie wonderen deed voor zijn schouder, geneest de gebroken teen niet zo snel als de UFC-ster zou willen.

Zaterdag was McGregor aanwezig bij Bellator Champions Series in Dublin om zijn teamgenoot Sinead Kavanagh te coachen tijdens de hoofdklasse. Achter de schermen vertelde McGregor aan Severe MMA dat zijn teen ondanks stamceltherapie nog steeds problemen oplevert.

Blessure gooit roet in het eten van comeback

"We passen ons gewoon aan", zei McGregor. "Alles is in beweging. Het is allemaal bewegende delen, dus ik voel me goed. De blessure is vervelend. Het doet pijn. Ik zal niet liegen. Het is heel, heel pijnlijk - waarschijnlijk zelfs meer dan mijn been, en dat is de waarheid. Ik zal je vertellen waarom: mijn been was tenminste ingepakt. Ik kon er niet bij. De voet is er gewoon nog steeds. Het is alsof hij is blootgesteld of zoiets. Het is een beetje pijnlijk, maar dat hoort erbij. Ik moet gewoon mijn training goed aanpakken."

McGregor, die nog steeds pantoffels draagt om de pijn te verzachten bij het bewegen op de blessure die hem deed afhaken van UFC 303 tegen Michael Chandler, streeft naar een terugkeer ergens in de periode van twee tot drie maanden. De UFC noch CEO Dana White heeft iets losgelaten over hun verwachtingen of plannen voor die terugkeer.

Stamceltherapie helpt niet genoeg

"We hebben stamceltherapie gebruikt, het werkte op mijn schouder, maar de teen is iets anders", zei McGregor, onthullend dat niet alleen zijn teen tijdens de training geblesseerd raakte, maar ook zijn schouder. Over zijn terugkeer zei hij: "Augustus-september... Augustus-september, zou ik geweldig vinden", zei McGregor. "Je weet hoe het zit. Ik ben in herstelmodus."

Toch denkt McGregor dat hij de juiste beslissing heeft genomen door zich terug te trekken uit de wedstrijd, vooral omdat hij voor het laatst vocht in 2021 toen hij tijdens een gevecht tegen Dustin Poirier zijn been brak. Het was geen gemakkelijke keuze, zei McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws