'Francis Ngannou schiet zichzelf in de voet!' UFC nieuws alert en meer... Nieuws
Nieuws

'Francis Ngannou schiet zichzelf in de voet!' UFC nieuws alert en meer...

'Francis Ngannou schiet zichzelf in de voet!' UFC nieuws alert en meer...

Francis Ngannou 'schoot zichzelf in de voet' door UFC te verlaten om te gaan boksen, zegt legende Jose Aldo.

Jose Aldo betreedt vanavond voor de tweede keer de boskring om deze keer te vechten tegen Jeremy Stephens in een wedstrijd van zes ronden bij Gamebred Boxing 4 in Milwaukee. De UFC legende zegt dat het recente vertrek Francis Ngannou bij de UFC geen goede zet was van de Kameroener. Ngannou aast op bokswedstrijden tegen namen als Tyson Fury en Deontay Wilder, maar hij heeft nog geen deal gesloten.

"Met alle nederigheid denk ik dat Ngannou zichzelf in de voet heeft geschoten", zei Aldo in de aflevering van de Trocação Franca-podcast van deze week. "Hij had alles in huis om een geweldig contract te tekenen, het grootste in zwaargewicht, maar deze wens om bokskampioen te worden of te vechten in het boksen... Mensen zien dat de top van de bokspiramide grote bedragen betaald krijgt, maar vergeten dat het onderste deel zo betaald wordt." klein. Ik denk dat de UFC hogere salarissen heeft dan boksen."

“Ik zie Ngannou struikelen over een gevecht met Tyson Fury, een kampioen, op wie zwaargewichten mikken maar niet in de buurt komen. Het is alsof je zegt dat ik wil voetballen omdat ze een miljoen krijgen, maar vergeten dat slechts vijf procent miljoenen krijgt, de rest komt daaronder. Mensen zeggen dat de UFC niet zo goed betaalt, maar dat doet het wel. Daarom is het de grootste organisatie. Je kunt geld verdienen zoals [grote] boksers dat kunnen. Conor [McGregor], Ronda Rousey. Mensen zeggen dat vrouwen geen geld verdienen en zij heeft het toch gemaakt?", aldus Aldo.

Leon Edwards verdedigd UFC titel tegen Colby Covington op 22 juli in Londen

'Francis Ngannou schiet zichzelf in de voet!' UFC nieuws alert en meer...

Leon Edwards zal als volgende tegen Colby Covington vechten. Nadat Edwards van Kamaru Usman bij UFC 286 had gewonnen om zijn weltergewicht titel voor de eerste keer te verdedigen, zei Dana White dat Covington de volgende zou zijn.

Toch zei de Brit dat hij het gevecht niet zou aangaan omdat hij vond dat Covington het niet verdiende. Echter is het nu de bedoeling dat het gevecht plaatsvindt tijdens UFC 291 op 22 juli in Londen, Engeland volgens Sports Illustrated.

Sean O'Malley zegt dat de UFC hem een titelkans heeft gegarandeerd

'Francis Ngannou schiet zichzelf in de voet!' UFC nieuws alert en meer...

Sean O'Malley zegt dat hij een garantie heeft van de UFC dat hij zal vechten tegen de winnaar van Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo. Voormalig kampioen in twee divisies, Henry Cejudo, keert terug van zijn pensioen om het op te nemen tegen Sterling in de headliner van de komende UFC 288 fight card. De UFC heeft de volgende titeluitdager echter al klaar.

Sean O'Malley is de huidige nummer één is op de officiële ranglijst. Hij wacht geduldig op zijn beurt sinds zijn laatste overwinning op Petr Yan in oktober. Nu komt hij dichter bij zijn kans en heeft de UFC beloofd dat hij de volgende is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws