'F*cking bananas!' Dit gevecht met Conor McGregor zou 'minstens een miljoen PPV-aankopen' opleveren Nieuws
Nieuws

'F*cking bananas!' Dit gevecht met Conor McGregor zou 'minstens een miljoen PPV-aankopen' opleveren

'F*cking bananas!' Dit gevecht met Conor McGregor zou 'minstens een miljoen PPV-aankopen' opleveren

Joe Rogan gelooft dat een gevecht tussen Conor McGregor en Mike Perry in de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) enorme kijkcijfers zou genereren.

McGregor verscheen in april bij BKFC 41, waar Perry een TKO-overwinning behaalde in de tweede ronde tegen voormalig UFC-middengewicht kampioen Luke Rockhold. Daarna stapte McGregor de ring in met een BKFC-kampioensriem over zijn schouder en stond hij oog in oog met Perry.

Perry daagde McGregor uit voor een gevecht, en Rogan gelooft dat dit een blockbuster-evenement zou zijn als het zou gebeuren.

McGregor en Perry zijn klaar voor een historisch gevecht in de BKFC

"Als hij (McGregor) besloot om dat te doen, als ze (UFC) hem om de een of andere reden groen licht gaven, ik kan me niet voorstellen hoe dat ooit zou kunnen gebeuren, maar als het gebeurde in een gevecht zonder handschoenen, dan zou dat f*cking bananas zijn," zei Rogan in een recente aflevering van "The Joe Rogan Experience" met Perry als gast.

"Hij is een zeer goede vechter, hij kan alles doen, maar als hij om de een of andere reden instemde met een gevecht zonder handschoenen, bedoel ik, Jezus Christus, weet je hoe groot dat zou zijn?" vervolgde Rogan. "Mijn God, dat zou wild zijn. Als ze dat deden zonder handschoenen, zou het minstens een miljoen pay-per-view-aankopen opleveren, waarschijnlijk meer."

Perry, die nu 3-0 is onder de BKFC-vlag, besprak zijn ervaring toen hij oog in oog stond met McGregor. "Hij (McGregor) bewoog nerveus, en ik stond mijn mannetje," zei Perry. "Maar ik daagde hem respectvol uit, wat laat zien dat ik al vele jaren professional ben in de vechtsport", voegde Perry eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws