'F*ckin schande!' Oorzaak rellen op vechtsportgala bekend (video) Nieuws
Nieuws

'F*ckin schande!' Oorzaak rellen op vechtsportgala bekend (video)

'F*ckin schande!' Oorzaak rellen op vechtsportgala bekend (video)

Afgelopen weekend braken er rellen uit op een vechtsportgala die voor het goede doel was georganiseerd. Naar nu blijkt was het gooien met drinken bij het MMA-event in het Crowne Plaza Hotel in Belfast de reden van de chaos.

De chaos was compleet tijdens het evenement toen er gevechten uitbraken in het publiek. Naar verluidt was het gooien met drinken de reden voor het geweld. Getuigen melden al eerder dat er een vrouw compleet in elkaar geslagen werd. Ook wordt beweerd dat er gestoken zou zijn met een mes.

Wat een chaos

Het incident riep afschuw op omdat het evenement voor het goede doel georganiseerd was. Het Crowne Plaza is een geliefde plek om vechtsport gala's te houden. Bekende organisaties als Cage Wars organiseren en regelmatig events.

,,Liefdadigheid MMA-evenement in het Crowne Plaza Belfast loopt uit de hand nadat er een drankje is gegooid. Onbevestigde berichten over een steekpartij. "Absolute fucking schande voor het land", aldus een van de berichten op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws