Fans woedend om ONE Championship gevecht: 'Dit is pure misleiding!' Nieuws
Nieuws

Fans woedend om ONE Championship gevecht: 'Dit is pure misleiding!'

Fans woedend om ONE Championship gevecht: 'Dit is pure misleiding!'

ONE Championship, de grootste vechtsportorganisatie uit Azië, staat bekend om hun unieke en spectaculaire evenementen. Zo liet de organisatie eerder dit jaar de Nederlandse kickbokslegende Nieky Holzken vechten in een gevecht met drie verschillende regelsets.

Vandaag kondigde ONE een nóg extremer gevecht aan: een vijf-regel clash zonder gewichtbeperking tussen Demetrious Johnson en Anatloy Malykhin.

De regels van de chaos

Het gevecht zou bestaan uit rondes met Submission Grappling, Muay Thai, MMA, Kickboksen en Capoeira. De onbeperkte gewichtsklasse voegde nog een extra dimensie toe aan de controverse.

Verwarring, boosheid en humor

De aankondiging van ONE Championship zorgde voor een storm aan reacties op sociale media. Velen waren in verwarring, sommigen zelfs boos. "Wat een gezeik zeg, zo zet je de fans op een verkeerd spoor," schreef een fan. Anderen verwezen naar eerdere beloftes van ONE die niet nagekomen werden. "Weten jullie nog dat er een Muay Thai Grand Prix met open gewicht aankondigt werd, als een niet-aprilgrap en er nooit meer over spraken?"

Gelukkig zagen de meeste fans de humor in de aankondiging. De hilarische toevoeging van Capoeira als vijfde vechtstijl deed velen gniffelen. "Capoeira? Haha, die gasten gaan spartelen in de ring!"

ONE Championship, missie geslaagd?

Of de 1 april grap van ONE Championship geslaagd is, valt te betwijfelen. De organisatie heeft wellicht onbedoeld fans boos gemaakt en gefrustreerd. Aan de andere kant heeft ONE wel voor een hoop reuring gezorgd en hun naam op de kaart gezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws