FAKER! Vechter verliest expres: 'nep blessure' (video) Nieuws
Nieuws

FAKER! Vechter verliest expres: 'nep blessure' (video)

FAKER! Vechter verliest expres: 'nep blessure' (video)

Cezar Ferreira verloor afgelopen nacht via hamstringblessure bij PFL 9 in Amerika. Nu wordt de vechter beschuldigd van het expres verliezen van de wedstrijd.

Het PFL-seizoen van Ferreria eindigde op de meest ongelukkige manier nadat hij blijkbaar zijn hamstring had geblesseerd. De eerste trap die hij uitdeelde in de halve finale tegen Marthin Hamlet bleek hem te nekken.

Hij had niet mogen vechten

Ferreira lag enkele ogenblikken op het doek nadat het gevecht was afgeblazen. Chris Camozzi, voormalig rivaal van Ferreira zegt dat zijn oude tegenstander de blessure voorwendt om zo niet door te hoeven vechten en alleen het verschijnen in de kooi geld op te strijken.

Volgens Camozzi had Fereirra helemaal niet mogen vechten omdat hij niet al te fit leek bij de wegingen. Ferreira en zijn team waren niet direct bereikbaar voor commentaar en hebben nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws