ACB 88: Gevecht Chris Camozzi en Thiago Silva geschrapt - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ACB 88: Gevecht Chris Camozzi en Thiago Silva geschrapt

ACB 88: Gevecht Chris Camozzi en Thiago Silva geschrapt

De twee UFC-veteranen Thiago Silva en Chris Camozzi zouden het tegen elkaar opnemen in het hoofdevenement van ACB 88: Brisbane op 16 juni aanstaande. Silva (20-7-0, 2 NC) zou zijn vijfde uitje maken onder de vlag van ACB. Het gevecht markeerde ook het eerste gevecht van de Braziliaan op Australische bodem. Silva is al enige tijd in training bij Mike’s Gym in Oostzaan waar hij zich voorbereidde op deze partij.

Imponerend debuut Silva

Silva is in de afgelopen 18 maanden 2-2 geworden bij ACB. Hij had een ​​unaniem besluit overwinning tegen Jared Torgeson na vijf rondes in zijn debuut, gevolgd door een tweede-ronde verlies op TKO aan Batraz Agnaev tijdens ACB 65. Hoewel hij later terugkwam met een de tweede ronde TKO overwinning op Jose Daniel Toledo Canellas.  “Ik ben erg enthousiast om naar Australië te gaan. Het zal mijn eerste keer daar zijn en het Australische volk kan zoals altijd een goed gevecht verwachten. Verwacht een agressieve Thiago Silva en ik zal Chris Camozzi uitschakelen! “, Zei Silva over de wedstrijd, volgens een persbericht van ACB. Echter heeft hij dus afgezegd, reden is nog onbekend.

ACB 88: Gevecht Chris Camozzi en Thiago Silva geschrapt

Camozzi vocht eerder bij Glory

Camozzi (24-13-0) heeft niet lange tijd deelgenomen aan MMA sinds hij werd ontslagen door de UFC na drie opeenvolgende verliezen te hebben geleden tegen Thales Leites, Daniel Kelly en Trevor Smith. Sinds zijn vertrek uit de UFC vocht Camozzi tweemaal voor Glory kickboxing. Hij claimde een tweede ronde TKO overwinning op Kyle Weickhardt in zijn Glory-debuut, voordat hij eind maart via een jury beslissing verloor tegen Mike Lemaire op Glory 52.

Boodschap van Camozzi op Twitter

Chris Camozz via Twitter: “Apparently Thiago couldn’t make it so Fight has been scrapped. Couldn’t find a replacement in time. Thank you ACB_League for trying to find another opponent. ” De hele partij is dus afgeblazen omdat er op deze korte termijn geen tegenstander meer te vinden is.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page