EXTRA CORONAMAATREGELEN: Geen groepslessen op sportscholen Nieuws
Nieuws

EXTRA CORONAMAATREGELEN: Geen groepslessen op sportscholen

EXTRA CORONAMAATREGELEN: Geen groepslessen op sportscholen
EXTRA CORONAMAATREGELEN: Geen groepslessen op sportscholen

Dinsdagavond maakte minister president Rutte bekend dat er de komend twee weken strengere maatregelen zullen zijn.

"We hebben te snel afgeschaald deze zomer. Daarom kon het virus weer oplaaien, "zegt Rutte op de persconferentie. De daling van corona besmettingen is wel ingezet, maar gaat niet snel genoeg. Er zijn regio's waar er extreem hoge besmettingen zijn zoals in Rotterdam.

"Er liggen vandaag ruim 2600 covid-patiënten en daarvan 600 op de IC's. Elke dag komen er meer patiënten binnen dan er naar huis mogen", zegt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.

Sportscholen wel open maar geen groepslessen

Over de feestdagen zeiden de bewindslieden. "We komen over twee weken bij u terug wat gaan we doen met de Kerst, wat gaan we doen met vuurwerk," zegt Rutte.

De maatregelen houden onder andere in dat er voor de aankomende twee weken geen groepslessen meer mogen worden gegeven op sportscholen. De horeca blijft tot midden december gesloten. Openbare gelegenheden zoals bioscopen, casino's en theaters gaan dicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws