POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast
Home / Nieuws / Boks Nieuws / POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast

POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast

POVETKIN BESMET MET COVID-19: Rematch met Whyte afgelast

Bokskampioen Alexander Povetkin is positief getest op Covid-19 en zal niet vechten tegen Dillian Whyte op 21 november zoals gepland.

Povetkin en Whyte zouden in een rematch uitvechten wie zich de onbetwiste kampioen mag noemen. In augustus versloeg Povetkin tegenstander Whyte in de vijfde ronde via een knock-out. Vrijwel direct vroeg Whyte een rematch aan.

Vervanger

Nu zal Whyte nog een tijdje moeten wachten voordat hij een kans krijgt om wraak te nemen op Povetkin. Dereck Chisora melde zich vrijwel direct als vervanger aan voor Povetkin. Chisora verloor afgelopen weekend van Oleksander Usyk maar lijkt klaar om snel weer de ring in te gaan.

Boksbond WBC wenste Povetkin via social media sterkte toe: We willen een spoedig herstel wensen aan een geweldige vertegenwoordiger van WBC, de Russische bokskampioen en interim-zwaargewicht kampioen, Alexander Povetkin. Dit wordt nog een gevecht en je zult als overwinnaar en sterker dan ooit tevoorschijn komen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page