POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast Boks Nieuws
Boks Nieuws

POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast

POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast
POVETKIN COVID-19 POSITIEF: Rematch met Whyte afgelast

Bokskampioen Alexander Povetkin is positief getest op Covid-19 en zal niet vechten tegen Dillian Whyte op 21 november zoals gepland.

Povetkin en Whyte zouden in een rematch uitvechten wie zich de onbetwiste kampioen mag noemen. In augustus versloeg Povetkin tegenstander Whyte in de vijfde ronde via een knock-out. Vrijwel direct vroeg Whyte een rematch aan.

Vervanger

Nu zal Whyte nog een tijdje moeten wachten voordat hij een kans krijgt om wraak te nemen op Povetkin. Dereck Chisora melde zich vrijwel direct als vervanger aan voor Povetkin. Chisora verloor afgelopen weekend van Oleksander Usyk maar lijkt klaar om snel weer de ring in te gaan.

Boksbond WBC wenste Povetkin via social media sterkte toe: We willen een spoedig herstel wensen aan een geweldige vertegenwoordiger van WBC, de Russische bokskampioen en interim-zwaargewicht kampioen, Alexander Povetkin. Dit wordt nog een gevecht en je zult als overwinnaar en sterker dan ooit tevoorschijn komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws