🎥 Enorme knokpartij tijdens Fury vs. Ngannou persconferentie tussen rivalerende boksers Nieuws
Nieuws

🎥 Enorme knokpartij tijdens Fury vs. Ngannou persconferentie tussen rivalerende boksers

🎥 Enorme knokpartij tijdens Fury vs. Ngannou persconferentie tussen rivalerende boksers

Fabio Wardley en David Adeleye zouden naar verluidt met elkaar in gevecht zijn geraakt gisteren op de rode loper om het grote evenement Tyson Fury vs. Francis Ngannou te lanceren.

Een enorme knokpartij barstte los op de rode loper tijdens de lancering van de Fury vs. Ngannou-conferentie. Zwaargewicht boksers Fabio Wardley en David Adeleye werden naar verluidt betrokken bij een fysiek gevecht dat het publiek verbaasde.

Deze opmerkelijke confrontatie vond plaats ter gelegenheid van de aankondiging van het langverwachte gevecht tussen Tyson Fury en Francis Ngannou, dat gepland staat voor 28 oktober in Saoedi-Arabië.

Een ander hoogtepunt van het evenement was het gevecht tussen Fabio Wardley en David Adeleye, dat aan de line-up werd toegevoegd. Het lijkt erop dat de twee boksers niet konden wachten om klappen uit te delen, zoals blijkt uit diverse videobeelden.

Tijdens de confrontatie tussen deze twee Britse zwaargewichten raakte Fabio Wardley gewond, met een snee onder zijn linkeroog en bloed dat uit zijn neus stroomde. De ellende begon op de rode loper, waar Wardley en Adeleye oog in oog kwamen te staan tijdens een persconferentie in Soho.

Het incident vond plaats nadat beide boksers op het TNT Sport-uitzending waren verschenen en interviews gaven aan verschillende mediakanalen. De situatie escaleerde snel en resulteerde in een chaotische knokpartij die op camera werd vastgelegd.

Buiten het evenement werd David Adeleye door meerdere beveiligingsmedewerkers in bedwang gehouden en uit de locatie verwijderd. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding was voor het incident en of het gevolgen zal hebben voor het geplande gevecht van het duo op het grote evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws