Engste man waarschuwt Iraanse Hulk: 'Je vecht tegen een beest' Nieuws
Nieuws

Engste man waarschuwt Iraanse Hulk: 'Je vecht tegen een beest'

Engste man waarschuwt Iraanse Hulk: 'Je vecht tegen een beest'

Martyn Ford een waarschuwing afgegeven aan Sajad Gharibi, ook bekend als de Iraanse Hulk, voorafgaand aan hun bokswedstrijd.

De 160 kilo wegende spierbonk Ford en Gharibi, beter bekend als de Iraanse Hulk, zijn gepland om volgende maand in de boksring te vechten. Voorafgaand aan de gewelddadige botsing heeft Ford de Iraanse Hulk gewaarschuwd en trainingsbeelden vrijgegeven.

De verwachte bokswedstrijd zou oorspronkelijk op 2 april plaatsvinden, maar vanwege blessures werd het evenement uitgesteld tot 30 april. Het vindt plaats in de O2 Arena in Londen, Engeland, en de verwachting voor het gevecht is blijven groeien. Gharibi heeft zijn enorme aanwezigheid op sociale media gebruikt om zijn gevecht met Ford te promoten en onder de aandacht te brengen.

Mijn doel is bereikt

Nadat het paar vechters elkaar vorige maand tijdens de face-off ontmoette, was er een verschil in grootte duidelijk. Ford, met een lengte van 2 meter, gelabeld als 'Engste man ter wereld', torende boven Gharibi uit. De confrontatie werd verhit en er ontstond chaos. Ford duwde Gharibi tegen de grond. Als reactie probeerde de Iraanse Hulk Ford tegen de grond te krijgen, maar dat lukte niet.

,,Mijn doel was een beest van de grond af opbouwen, niets aan het toeval overlaten", zegt Martyn Ford. Deze heeft zich methodisch voorbereid op zijn eerste bokstest. Ford trainde met kickbokskampioen zwaargewicht Rico Verhoeven en uitte zijn dankbaarheid aan Rico voor het niet inhouden. Ondanks dat hij uit zijn comfortzone werd geduwd terwijl hij schade opliep, zag Ford de training als leerzaam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws