🎥 Engste man ter wereld in MMA 4-man toernooi: 'Titanenstrijd in Qatar' Nieuws
Nieuws

🎥 Engste man ter wereld in MMA 4-man toernooi: 'Titanenstrijd in Qatar'

🎥 Engste man ter wereld in MMA 4-man toernooi: 'Titanenstrijd in Qatar'

Eddie Hall, Mitchell Hooper, Brian Shaw en engste man ter wereld Martyn Ford nemen het tegen elkaar op in Qatar 17 februari 2024 tijdens een 4 MMA-toernooi.

Vier van 's werelds meest gevreesde en imposante mannen zullen het tegen elkaar opnemen in een epische eenmalige showdown. De line-up voor dit buitengewone evenement omvat niemand minder dan Eddie Hall, Mitchell Hooper, Brian Shaw en Martyn Ford. Deze kolossale kerels staan bekend om hun fysieke kracht en als bodybuilders en sterkste mannen, en nu zullen ze elkaar treffen in een 4-man toernooi dat de geschiedenisboeken zal ingaan.

De gevechten zullen bestaan uit rondes van 3x2 minuten, waarin elke vechter zijn vaardigheden, uithoudingsvermogen en brute kracht zal moeten aanspreken om als overwinnaar uit de strijd te komen. Deze gevechten beloven spectaculaire actie en zullen ongetwijfeld het uiterste vergen van de deelnemers.

 Eddie Hall, Mitchell Hooper, Brian Shaw en Martyn Ford nemen het tegen elkaar op in een MMA toernooi

De organisatie achter dit adembenemende evenement is niemand minder dan "Finishers Championship". Ze hebben grootse plannen en beweren dat dit niet alleen een spektakelstuk zal zijn tussen de genoemde vier titanen, maar ook een kans biedt om enkele van de grootste namen in de vechtsportwereld in actie te zien. Finishers Championship heeft aangekondigd dat het totale prijzengeld naar verluidt maar liefst 300 miljoen dollar zal bedragen. (lees verder onder video)

Dit zet de toon voor wat ongetwijfeld een van de meest lucratieve en epische MMA-evenementen ooit zal worden. Hoe Hall, Hooper, Shaw en Ford het zullen gaan doen zal interessant zijn om. te zien. Ford een goede vriend van Glory kampioen Rico Verhoeven stond al eens gepland om te vechten tegen de Iraanse Hulk. Dit viel in het water toen de Hulk door de man viel en werd ontmaskerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws