Engste man bedankt Rico: Is de 'Iraanse Hulk' fake? (video)
Home / Nieuws / Engste man bedankt Rico: Is de ‘Iraanse Hulk’ fake? (video)

Engste man bedankt Rico: Is de ‘Iraanse Hulk’ fake? (video)

Engste man bedankt Rico! Is de Iraanse Hulk fake? (video)
Martyn Ford (L) en Rico Verhoeven

Martyn Ford beter bekend als een van de engste mannen traint met Rico Verhoeven en is deze dankbaar. Ford’s komende gevecht tegen Sajad Gharibi beter bekend als de Iraanse Hulk vindt op 2 april plaats, maar is de hulk wel een echt persoon?

Het engste mannen gevecht tussen Ford en Gharibi houdt de gemoederen flink bezig. Britse spierbundel Ford die inmiddels naar ons land is afgereisd traint met niemand minder dan Glory kampioen Rico Verhoeven. Daar is de Brit dankbaar voor en toont zijn respect voor Verhoeven via een Instagram post.

,,Ik bedoel, ik zou willen zeggen dat het dichtbij was …. MAAR ik zou liegen, wat een ongelooflijke ochtend van leren. Ik hou absoluut van deze sport, de enige manier waarop je leert, is door je comfort zones te verleggen”, schrijft Ford.

Dankbaar

,,Ik denk dat het delen van de ring met de wereldkampioen dat zeker doet. ….Rico Verhoeven mijn broer en Superpro Sportcenter bedankt jongens voor alles wat jullie doen.” Terwijl Ford dus zijn best doet zijn vecht skills aan te scherpen, zit de Iraanse Hulk ook niet stil. Er verschijnen steeds meer training videos die meer op een commando opleiding lijken dan trainen voor een bokswedstrijd.

Ook zijn er twijfels of de ‘Hulk’ wel een echt persoon is of wordt opgeblazen met photoshop. Maar aan de video’s te zien bestaat hij en laat zich met een plank in zijn buik slaan. Ook wordt hij door een aantal mannen tegelijkertijd aangevallen maar slaat deze neer al zijn het vliegen op stroop. Zou hij dan toch echt bestaan? De locatie is inmiddels geboekt, de befaamde O2 Arena in Londen zal het toneel zijn voor de strijd tussen de engste mannen ter wereld.

Bekijk ook

Gestoorde scheidsrechter weigert gevecht te stoppen

Gestoorde scheidsrechter weigert gevecht te stoppen

Gestoorde scheidsrechter weigert gevecht te stoppen

Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn Ricoded

Rico Verhoeven lanceert ‘Ricoded’ voedingssupplementenlijn

Verwacht wordt dat Verhoeven zijn Glory titel zal gaan verdedigen in het voorjaar van 2023.

'Kouwe shit!' McDrive personeel knokt erop los (video)

‘Kouwe shit!’ McDrive personeel knokt erop los (video)

In de video maken vrouwelijke werknemers flink amok en starten een heus gevecht in MMA stijl

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page