Engste man bedankt Rico: Is de 'Iraanse Hulk' fake? (video) Nieuws
Nieuws

Engste man bedankt Rico: Is de 'Iraanse Hulk' fake? (video)

Engste man bedankt Rico: Is de 'Iraanse Hulk' fake? (video)

Martyn Ford beter bekend als een van de engste mannen traint met Rico Verhoeven en is deze dankbaar. Ford's komende gevecht tegen Sajad Gharibi beter bekend als de Iraanse Hulk vindt op 2 april plaats, maar is de hulk wel een echt persoon?

Het engste mannen gevecht tussen Ford en Gharibi houdt de gemoederen flink bezig. Britse spierbundel Ford die inmiddels naar ons land is afgereisd traint met niemand minder dan Glory kampioen Rico Verhoeven. Daar is de Brit dankbaar voor en toont zijn respect voor Verhoeven via een Instagram post.

,,Ik bedoel, ik zou willen zeggen dat het dichtbij was …. MAAR ik zou liegen, wat een ongelooflijke ochtend van leren. Ik hou absoluut van deze sport, de enige manier waarop je leert, is door je comfort zones te verleggen", schrijft Ford.

Dankbaar

,,Ik denk dat het delen van de ring met de wereldkampioen dat zeker doet. ….Rico Verhoeven mijn broer en Superpro Sportcenter bedankt jongens voor alles wat jullie doen." Terwijl Ford dus zijn best doet zijn vecht skills aan te scherpen, zit de Iraanse Hulk ook niet stil. Er verschijnen steeds meer training videos die meer op een commando opleiding lijken dan trainen voor een bokswedstrijd.

Ook zijn er twijfels of de 'Hulk' wel een echt persoon is of wordt opgeblazen met photoshop. Maar aan de video's te zien bestaat hij en laat zich met een plank in zijn buik slaan. Ook wordt hij door een aantal mannen tegelijkertijd aangevallen maar slaat deze neer al zijn het vliegen op stroop. Zou hij dan toch echt bestaan? De locatie is inmiddels geboekt, de befaamde O2 Arena in Londen zal het toneel zijn voor de strijd tussen de engste mannen ter wereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws