UFC 271 | Kijk mee achter de schermen: 'Zaterdag gaat het los' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 271 | Kijk mee achter de schermen: 'Zaterdag gaat het los'

UFC 271 | Kijk mee achter de schermen: 'Zaterdag gaat het los'

UFC 271 vindt aankomende zaterdagavond plaats in Houston Texas. Je kunt hier alvast een kijkje achter de schermen nemen.

Het UFC 271 evenement is gaat bijna van start, en zoals gewoonlijk is de Embedded serie alvast beschikbaar. De show die je een kijkje geeft achter de schermen, voor de grote show van dit weekend in Houston. Het dient als een korte introductie over de topvechters op het evenement (lees verder onder video of kijk direct).

Geheime locatie

We beginnen met de kampioen, Israel Adesanya. Hij bevindt zich op een uiterst geheime locatie in Houston om te ontsnappen aan de waanzin van de vechtweek. Hij verschuilt zich het liefst bij de mensen met wie hij moet zijn. Dit alles in voorbereiding voor zijn gevecht met Robert Whittaker.

Op een Gracie Academy in Houston doet Whittaker wat voorbereiding. Hij zei dat dit gevecht niet meer of minder belangrijk is dan zijn laatste drie gevechten. Het is een andere mentaliteit dan de meeste jongens die een titelgevecht aangaan. Hij heeft zijn training veranderd om zich voor te bereiden op Adesanya's uniciteit. Zijn coach gelooft dat Whittaker deze rematch kan winnen.

Nachttraining

Adesanya krijgt een nachttraining in de sportschool van Derrick Lewis. Hij laat zijn pas gelakte teennagels zien. Zijn coach verwacht een ander gevecht dan de eerste, maar Adesanya wil dat het nog gedenkwaardiger wordt.

Een vermoeide Tai Tuivasa verlaat de luchthaven na een vlucht van 16 uur. Hij wil wat Texas BBQ. Hij zegt dat hij een pistool zou moeten kopen, maar hij zou zichzelf waarschijnlijk neerschieten. Hij kan de barbecue pas na het gevecht eten omdat hij dan niet aankomt. Hij is eerder in Texas geweest, hij kwam terecht bij een gekke stripclub.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws