šŸŽ„ Transgender kickbokser Nong Rose verliest van man in beladen wedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Transgender kickbokser Nong Rose verliest van man in beladen wedstrijd

šŸŽ„ Transgender kickbokser Nong Rose verliest van man in beladen wedstrijd

De Thaise transgender kickbokser Nong Rose, ook bekend als Nong Rose Baan Charoensuk, verloor afgelopen vrijdag haar Muay Thai gevecht in de tweede ronde tegen de Braziliaanse Bryan Moura. Nong Rose, die een prominente figuur is in de Muay Thai scene in Thailand, moest het gevecht opgeven na een technische knock-out (TKO).

Het gevecht begon met een aftastende fase waarin beide vechters elkaar uit testte. Moura was echter degene die het tempo dicteerde. Hij wist Non Rose te raken met harde stoten en knieƫn, waardoor de Thaise vechtster regelmatig wankelde. In de tweede ronde bleek de aanhoudende druk en precisie van Moura te veel voor Nong Rose.

Spannend Begin, Genadeloze Finish

De commentator beschreef de situatie: "Solide knie naar de romp door Moura, hij gaat voor de ellebogen... Geen snijwonden gelukkig. Ze beantwoorden de acht telling." Nong Rose's dappere pogingen werden echter tenietgedaan toen Moura een verwoestende combinatie landde, waardoor de scheidsrechter gedwongen was het gevecht te stoppen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws