Enfusion Antwerpen: Jordy Beekwilder openhartig over zijn verlies tegen Nabil Haryouli Nieuws
Nieuws

Enfusion Antwerpen: Jordy Beekwilder openhartig over zijn verlies tegen Nabil Haryouli

Enfusion Antwerpen: Jordy Beekwilder openhartig over zijn verlies tegen Nabil Haryouli

Geen schrammetje

Jordy schreef op zijn Facebook: "Helaas verloren op punten, maar een mooie partij neergezet op een groot podium, met geen schrammetje! Iedereen bedankt voor het komen kijken of de vele berichtjes, jullie zijn toppers."

Enfusion Antwerpen: Jordy Beekwilder openhartig over zijn verlies tegen Nabil Haryouli
Staredown Haryouli vs Beekwilder (Screenshot Instagram nabil Haryouli)

Vader en coach Rico Beekwilder was trots op zijn zoon en schreef op Facebook: "Maar 3 rondes van 3 minuten naar voren gevochten iets te weinig gedaan voor de winst. Maar je stond er wel tegen de kampioen waar niemand tegen durft, maat ook als trainer en vader heb ik zoveel respect voor jou en je hebt alle critici en haters de mond gesnoerd ga zo door met waar je mee bezig bent. Een trotse vader en trainer."

The day after

Jordy gaf in een telefonisch interview aan: "Ik voel me goed, heb er geen schrammetje aan over gehouden. Het was een spannende wedstrijd. Mijn trainer dacht dat ik relaxed was maar ik was best wel zenuwachtig. Zeker toen ik opkwam en zag dat de zaal groot en vol was."

Volgens Jordy was de eerste ronde van zijn kant een een beetje een rommeltje, "had zeker beter gekund. Maar de laatste tien seconden van de eerste raakte ik hem met een hoge trap en een knie. In de tweede ronde vocht ik veel vooruit, maar door de ervaring van Nabil wist hij toch zijn punten te scoren. Nabil vocht slim en had zijn strategie enigszins omgegooid."

Knock-out

Veel aanwezigen dachten dat Beekwilder in de eerste ronde knock-out zou gaan, dat had Nabil ook aangegeven. "Toch heb ik het hem drie rondes moeilijk gemaakt. Iedereen was lovend en sommigen vonden het de partij van de avond. Naderhand heb ik nog met Nabil gesproken en hij respecteerde het dat ik als enig tegen hem in de ring durfde te gaan staan. Hij was heel sportief."

"Ik weet wat ik fout heb gedaan, daar kan ik aan werken, Maandag sta ik gewoon weer po de mat om te trainen." Aldus Jordy Beekwilder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws