'Dwaze klootzak!' UFC-ster McGregor pissed over extra aanklacht Nieuws
Nieuws

'Dwaze klootzak!' UFC-ster McGregor pissed over extra aanklacht

'Dwaze klootzak!' UFC-ster McGregor pissed over extra aanklacht

Conor McGregor heeft opnieuw Artem Lobov onder vuur genomen. Die klaagt McGregor en diens vader aan voor laster. Onlangs werd gemeld dat Lobov McGregor voor miljoenen aanklaagde omdat hij beweerde dat hij cruciaal was bij de ontwikkeling van McGregor's Proper No. 12 Irish Whiskey.

Ex-vechter en boezemvriend Lobov had naar verluidt een overeenkomst die hem recht geeft op vijf procent van het geld dat McGregor verdiende met de verkoop. "Mijn cliënt is een gepensioneerde professionele vechter met een masterdiploma van DCU in Finance and Capital Markets", zei Lobovs advocaat, Dermot McNamara.

Geen commentaar

“We hebben namens hem een ​​procedure bij het Hooggerechtshof aangespannen om een ​​overeenkomst met de heer McGregor met betrekking tot het Proper No. 12 whiskymerk af te dwingen. Mijn klant was de eerste bedenker en mede-oprichter van het concept om een ​​Iers whiskymerk te lanceren dat in verband wordt gebracht met de heer McGregor. Aangezien deze zaken nu onder de rechter zijn, zullen we verder geen commentaar geven.”

Nadat het nieuws naar buiten kwam, ging McGregor naar sociale media om Lobov te vernietigen en zei dat hij een rat was. Nu is hij weer naar sociale media gegaan om te onthullen dat Lobov hem aanklaagt wegens smaad. ,,Artem probeert mij en mijn vader nu ook aan te klagen wegens laster ahahaja oh heer, god zegene u. Artem, je ziet eruit als een ongekookt worstje", schrijft de Ier op Twitter.

Jij dwaze klootzak

Conor McGregor stopte daar ook niet, want hij stuurde vervolgens een spraakbericht en had nog wat keuzewoorden voor Artem Lobov. ,,Artem is een wafelmaker, nah nah nah, hey nah nah nah, hey. Artem is een wafelmaker, nah nah nah, hey, nah nah nah. Broer, we hadden een praatje over onze liefde voor reptielen en ratten. Jij dwaze klootzak", zei McGregor.

Op dit moment is het onzeker wanneer deze zaak voor de rechter komt. Maar het lijdt geen twijfel dat McGregor boos is dat Lobov hem aanklaagt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws