Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt toppositie bij de UFC en WWE Nieuws
Nieuws

Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt toppositie bij de UFC en WWE

Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt toppositie bij de UFC en WWE

Dwayne Johnson, beter bekend als "The Rock", de Hollywood-acteur, voormalig WWE-ster en de meest gevolgde Amerikaanse man op sociale mediaplatforms ter wereld, is benoemd tot lid van de raad van bestuur van TKO Group. TKO Group is een beursgenoteerd bedrijf dat bestaat uit de UFC en WWE.

"The Rock" neemt volledig eigendom van zijn handelsmerk

Naast zijn benoeming heeft Johnson, 51, volledige eigendom gekregen van het handelsmerk "The Rock", dat voorheen eigendom was van WWE. Johnson heeft ook een nieuwe diensten- en merchandisingovereenkomst met WWE ondertekend die voorziet in zijn promotionele, licentie- en andere diensten.

Johnson uitte zijn enthousiasme over zijn nieuwe rol: "Het zitten in de raad van bestuur van TKO en het volledige eigendom van mijn naam, 'The Rock', is niet alleen ongekend, maar ook ongelooflijk inspirerend, aangezien mijn gekke leven volledig rondkomt." Hij benadrukte zijn motivatie om bij te dragen aan de wereldwijde uitbreiding van TKO, WWE en UFC als leiders in sport en entertainment.

Johnson's blijvende connectie met TKO's eigendommen

Ondanks zijn vele ondernemingen, waaronder zijn tv- en filmstudio Seven Bucks Productions, Teremana Tequila, Zoa Energy en Project Rock, een kledinglijn van Under Armour met een deal met de UFC voor vechters' schoeisel tijdens de gevechtweek, blijft Johnson verbonden met de eigendommen van TKO.

Hij zal de rol van MMA-legende en UFC-veteraan Mark Kerr spelen in een aankomende film en is een fervent fan van de UFC.

Een familiegeschiedenis in de worstelwereld

"The Rock" naam komt van Johnson's oorspronkelijke naam in WWE, Rocky Maivia, een eerbetoon aan zijn familie. Johnson is een derde generatie professionele worstelaar. Zijn grootvader was "High Chief" Peter Maivia en zijn vader was Rocky Johnson, die de eerste zwarte kampioen in de WWE-geschiedenis was (winnaar van de tagtitels met Tony Atlas).

Beiden zijn opgenomen in de WWE Hall of Fame.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws