🎥 Dronken boksheld Tyson Fury kroeg uitgezet: 'Kruipend over straat' Nieuws
Nieuws

🎥 Dronken boksheld Tyson Fury kroeg uitgezet: 'Kruipend over straat'

🎥 Dronken boksheld Tyson Fury kroeg uitgezet: 'Kruipend over straat'

Drie weken na zijn nederlaag tegen Oleksandr Usyk werd bokser Tyson Fury gefilmd terwijl hij een pub uit struikelde. Beveiligers leidden hem kort daarvoor naar buiten om de bokskoning uit de kroeg te zetten.

De zwaargewicht bokser Tyson Fury werd afgelopen vrijdagavond door beveiligers uit een pub in Morecambe gezet. Buiten struikelde hij vervolgens over de stoep. Volgens beelden was Fury duidelijk zwaar bezopen. De 2 meter lange bokser was in zijn lokale kroeg, drie weken na zijn eerste nederlaag in zijn carrière tegen Oleksandr Usyk in Saudi-Arabië.

Op videobeelden is te zien dat Fury struikelt en vervolgens weer op de grond valt bij een poging om op te staan. Hij stootte zelfs zijn hoofd tegen een paal. Een bron rondom de bokser gelooft echter niet dat dit alleen door alcohol kwam.

De bron vertelde dat Fury vanwege training en wedstrijden al meer dan een jaar geen alcohol had gedronken. "Hij had er een paar te veel op en voelde zich ook niet zo lekker", voegde de bron toe.

Drukke trainingsperiode voor Fury

Fury was bijna een jaar in trainingsmodus geweest. Hij bereidde zich eerst voor op een gevecht met voormalig UFC-ster Francis Ngannou, waarna hij zich op Usyk richtte. Zijn gevecht met Usyk werd twee keer uitgesteld, maar op 18 mei brachten ze eindelijk hun ongeslagen records tegen elkaar uit.

Usyk won, waardoor Fury nu op 34 overwinningen, 1 nederlaag en 1 gelijkspel staat. Dankzij een rematch clausule kan hij later dit jaar wraak nemen

Genieten of spijt achteraf?

Op basis van de videobeelden lijkt het erop dat Fury zich aan het vermaken is. Mogelijk beleeft hij hier later spijt van. In zijn Netflix-serie "At Home With The Fury's" gaf de bokser toe dat het maar een paar glazen bier nodig heeft om dronken te raken nadat hij langere tijd geen alcohol heeft gedronken.

"Twee, drie pinten en ik ben erdoorheen, vooral met bier. Dan ben ik gevoelloos en kan ik niks meer zeggen, zeker als ik niet regelmatig drink", zei hij vorig jaar voordat hij het tegen Ngannou opnam.

Niet de eerste keer dat Tyson Fury dronken was

Het is niet de eerste keer dat Fury is gefilmd terwijl hij te veel had gedronken. De zwaargewicht bokser kreeg echter veel respect toen hij openhartig was over zijn eerdere problemen. Toen Fury zich in eerste instantie terugtrok uit het boksen, gaf zijn vader John toe dat zijn zoon in een donkere periode terechtkwam.

Tyson heeft die beweringen sindsdien bevestigd en benadrukt dat hij zijn doel verloor. "Toen Tyson zich de vorige keer terugtrok, gebeurde er veel", zei John. "Hij kwam 15 kilo aan. Hij dronk non-stop en at rotzooi."

"Als ik denk dat Tyson of een van mijn zoons iets doet wat schadelijk voor zichzelf is, zal ik de eerste zijn die dat recht voor zijn raap zegt." Fury's comebackverhaal is inspirerend. Als hij de eerste kan worden die Usyk verslaat in hun volgende ontmoeting, zal dat een enorme prestatie zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws