Home / Nieuws / 🎥 | DRAMA: Massale vechtpartij maakt einde aan bokswedstrijd (video)

🎥 | DRAMA: Massale vechtpartij maakt einde aan bokswedstrijd (video)

De Engelse Boxing Jeugdkampioenschappen moesten zaterdagavond worden afgeblazen nadat een gewelddadige vechtpartij in het publiek uitbrak.

Dramatische beelden van het incident in Coventry Engeland tonen mensen stoelen naar elkaar gooien terwijl iemand anders met een brandblusser er op los mept, Messen, ijzeren staven en hamers zouden ook zijn gebruikt tijdens de bloedige gevechten.

Toeschouwers beschreven de strijd als een “ongelooflijk” en zeiden dat het geweld zelfs in de parkeergarage van het event gebouw werd voortgezet. Auto’s werden ook buiten gesloopt in verdere wraakaanvallen.

Niet normaal meer

Ooggetuige Andrew Sedgmore beschreef het tafereel en zei: “Stoelen en flessen vlogen door de lucht, brandblussers werden tussen de rivaliserende bendes leeggespoten, messen, ijzeren staven en hamers werden gebruikt in het geweld tussen twee vechtende families. “

Het incident zou zijn ontstaan toen twee rivaliserende families het met elkaar aan de stok kregen. Video’s van het incident gingen meteen viraal over het internet. De politie onderzoekt de zaak, er vielen wonderwel geen zwaargewonden maar enkele personen werden naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekijk ook

CONOR MCGREGOR: ‘Die Chinezen zijn volslagen idioten’

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor doet er alles aan om zijn thuisland Ierland bij te staan ...

Op zaterdag 4 november vonden bij de bekende sportschool Mike’s Gym in Amsterdam de eerste ISKA examens in Nederland plaats.

MINISTER KOOLMEES: ‘Steun je sportschool blijf betalen’

Leerlingen in het bekende Mikes Gym in Oostzaan Door de coronacrisis worden veel sportscholen getroffen, ...

HELP ONS: Bekende kickboks school start crowdfunding actie

De coronavirus uitbraak zorgt voor veel problemen ook op financieel gebied. Inmiddels staat een groot ...