🎥 | DRAMA: Massale vechtpartij maakt einde aan bokswedstrijd (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 | DRAMA: Massale vechtpartij maakt einde aan bokswedstrijd (video)

🎥 | DRAMA: Massale vechtpartij maakt einde aan bokswedstrijd (video)

De Engelse Boxing Jeugdkampioenschappen moesten zaterdagavond worden afgeblazen nadat een gewelddadige vechtpartij in het publiek uitbrak.

Dramatische beelden van het incident in Coventry Engeland tonen mensen stoelen naar elkaar gooien terwijl iemand anders met een brandblusser er op los mept, Messen, ijzeren staven en hamers zouden ook zijn gebruikt tijdens de bloedige gevechten.

Toeschouwers beschreven de strijd als een “ongelooflijk” en zeiden dat het geweld zelfs in de parkeergarage van het event gebouw werd voortgezet. Auto’s werden ook buiten gesloopt in verdere wraakaanvallen.

Niet normaal meer

Ooggetuige Andrew Sedgmore beschreef het tafereel en zei: “Stoelen en flessen vlogen door de lucht, brandblussers werden tussen de rivaliserende bendes leeggespoten, messen, ijzeren staven en hamers werden gebruikt in het geweld tussen twee vechtende families. “

Het incident zou zijn ontstaan toen twee rivaliserende families het met elkaar aan de stok kregen. Video’s van het incident gingen meteen viraal over het internet. De politie onderzoekt de zaak, er vielen wonderwel geen zwaargewonden maar enkele personen werden naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekijk ook

Vechter op brancard afgevoerd na brute ‘KO’ (video)

Dit was Pettis' eerste KO-overwinning sinds een gevecht in 2013

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page