ZIEN! Fan MEPT WWE-ster neer: 'Dader gepakt' (video)
Home / Nieuws / ZIEN! Fan MEPT WWE-ster neer: ‘Dader gepakt’ (video)

ZIEN! Fan MEPT WWE-ster neer: ‘Dader gepakt’ (video)

Elisah Spencer, 24, is beschuldigd van poging tot doodslag en schending van kunst en culturele zaken (het verstoren van live sportevenementen). De man werd opgepakt volgens de politie van New York voor zijn aanval op WWE-worstelaar Seth Rollins, tijdens de Raw-televisieshow gisteravond in Barclays Center in Brooklyn.

De man rende naar WWE-ster Seth Rollins en tackelde hem. De aanvaller en Rollins vochten even op de grond totdat de beveiliging en WWE-functionarissen, inclusief scheidsrechters, de schermutseling stopten. Spencer verliet zijn plek tussen het publiek, sprong over de metalen barricade en viel Rollins aan, die last had van zwelling aan zijn lip.

Het incident was aanvankelijk live op televisie te zien, maar WWE-camera’s stopten snel toen duidelijk werd dat het geen deel uitmaakt van het script. Veel toeschouwers legden het incident vast met hun mobiele camera’s en plaatsten het op sociale media.

Echt knokken

,,WWE neemt de veiligheid van zijn artiesten zeer serieus”, zei WWE in een verklaring aan ESPN. ,,De persoon die Seth Rollins aanviel, is overgedragen aan de NYPD en zal worden vervolgd in de ruimste zin van de wet.” Rollins, een van WWE’s grootste sterren en voormalig WWE-kampioen, liep terug naar de ingang na een gevecht met worstelaar Finn Balor.

Toen Rollins de bovenkant van de helling bereikte, kwam de aanvaller op volle snelheid aanrennen en tackelde Rollins, wiens echte naam Colby Lopez is, ruw tegen de grond. Rollins kon op eigen kracht weglopen terwijl officials de aanvaller in bedwang hielden.

Bekijk ook

Regian Eersel gaat voor de KO! ‘Ik sla hem plat’

Regian Eersel verdedigd vrijdag 3 december zijn ONE Championship lichtgewicht kickboks wereldtitel

‘Dit is moord!’ Dood bokser (20) strafrechtelijk onderzocht

We zijn van plan iemand of meerdere partijen verantwoordelijk te houden

Rico Verhoeven kanshebber prestigieuze sportprijs

Dit zou de ultieme erkenning van het kickboksen betekenen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page