Dikzak smakt pestkop op beton! 'Eet die klappen' (video) Nieuws
Nieuws

Dikzak smakt pestkop op beton! 'Eet die klappen' (video)

Dikzak smakt pestkop op beton! 'Eet die klappen' (video)

Iemand uitschelden om zijn gewicht en slaan met een paar gemene wangklappen liep niet goed af voor een pestkop op een Amerikaanse school. De Jongen die zelfverzekerd van zijn zaak leek werd als een veertje opgepakt en neer gesmak op het beton.

We zien een wat zwaardere jongen in een rood shirt die aangevallen wordt door een knaapje half zijn gewicht. Deze doet een verwoede poging zijn rivaal met een paar klappen op de wangen neer te halen. Maar dat ging net zoals gepland.

Levensgevaarlijk

De jongen in het rode shirt pakt zijn aanvaller op en gooit deze bruut op zijn rug. De bonk terwijl de onverlaat het beton raakt doet de menigte alleen maar vragen om meer. ,,Pak die bitch nog een keer", is te horen. Een leeraar lijkt in te grijpen en de jongen in bedwang te houden.

Zoals het vaak gaat in dit soort situaties stonden er veel omstanders te kijken en te filmen. Dat een dergelijk incident verkeerd af kan lopen lijkt men in het heetst van de strijd niet te (willen) beseffen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws