Conor McGregor: 'F*ck it, ik vecht voor de titel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor: 'F*ck it, ik vecht voor de titel'

Conor McGregor: 'F*ck it, ik vecht voor de titel'

Conor McGregor belooft te vechten voor UFC lichtgewicht titel. Ondanks het verlies van zijn laatste twee gevechten, lijkt de Ier te denken dat hij onmiddellijk een UFC lichtgewicht titelkans krijgt wanneer hij terugkeert naar de MMA-kooi.

De voormalige kampioen in twee divisies McGregor, is sinds juli uitgeschakeld toen hij zijn been brak in een derde gevecht met Dustin Poirier op UFC 264. Hij zal naar verwachting terugkeren in 2022. Dat gevecht betekende het tweede opeenvolgende verlies van McGregor tegen Poirier.

Conor McGregor: 'F*ck it, ik vecht voor de titel'

In januari pakte Poirier de winst op de Ier door een knock-out in de tweede ronde. Dit leverde Poirier een titelkans op tegen Charles Oliveira in december. McGregor zegt nu te vechten tegen de winnaar van die wedstrijd. ,Ik neem het f*cking op tegen degene die de volgende keer die (lichtgewicht) titel heeft", tweette McGregor gisteren. ,,Ik maak de zaak af."

Meer kanshebbers

Er wachten verschillende lichtgewicht vechters op een kans tegen de winnaar van Oliveira versus Poirier, waaronder Islam Makhachev en voormalig interim-kampioen Justin Gaethje. McGregor staat op nummer 9 in de ranglijst en heeft niet meer gewonnen op op lichtgewicht sinds hij de titel veroverde tegen Eddie Alvarez in 2016.

McGregor, zegt dat zijn rivaliteit met Poirier "niet over" is. Poirier staat gepland om Charles Oliveira uit te dagen voor de lichtgewicht titel tijdens UFC 269 op 11 december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws