Geld op? WWE zet kampioen Bray Wyatt aan de kant
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Geld op? WWE zet kampioen Bray Wyatt aan de kant

Geld op? WWE zet kampioen Bray Wyatt aan de kant

Bray Wyatt is ontslagen, vandaag deed WWE een bom van een aankondiging. De voormalige WWE Champion heeft sinds de Raw na WrestleMania 37 niet van zich laten zien.

Bray Wyatt is een voormalige WWE Champion, Universal Champion en Raw Tag Team Champion. Ook heeft hij verhaallijnen gehad met erg bekende worstelaars zoals onder andere The Undertaker, John Cena, Randy Orton, Kane en Seth Rollins.

Ook was Wyatt bekend door zijn meerdere karakters, zoals The Fiend en zijn sekteleider karakter met The Wyatt Family. De aankondiging sloeg als een bom in, aangezien Wyatt’s merchandise goed verkocht.

Reden voor zijn ontslag

Vlak nadat zijn ontslag werd aangekondigd, gingen diverse worstelmedia achter de redenen voor zijn ontslag aan. Volgens WON’s Dave Meltzer en Fightful’s Sean Ross Sapp zijn bezuinigingen de reden van Wyatt’s ontslag.

Hiervoor was het plan dat Wyatt in augustus zijn terugkeer zou maken met voorlopige plannen voor hem. Ook werd Wyatt volgens bronnen beschermend over zijn karakter, waardoor hij minder openstond van ideeën die hij slecht vond.

Bekijk ook

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

In de eerste aflevering van AEW Rampage waren er drie kampioenschappen op het spel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page