Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. Het jarenlang zijn biceps inspuiten met olie eist nu zijn pijnlijke tol.

Bijna iedereen die social media volgt heeft wel eens de vechter voorbij zien komen. De voormalig soldaat viel op door zijn mega grote biceps. Deze kreeg hij niet door hard te trainen, maar de spierballen in te spuiten met en bepaalde olie.

Olie spuiten

Nu na een aantal jaar eist dit zijn tol en zit de kans er in dat de Rus zijn armen moet gaan missen. Het gezonde spierweefsel van Tereshin sterft af en diverse operaties moesten hem helpen, echter niet zonder risico’s.

Op Instagram laat de spierbonk weten dat zijn laatste operatie geslaagd is. Of dit betekent dat hij uit de gevarenzone is moet nog blijken. Door de coronapandemie is in Rusland de zorg terug geschroefd, en is niet bekend wanneer Tereshin weer onder het mes moet.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page