🎥 Dolle Spanjaard verslaat 3 tegenstanders tegelijk in ongekende MMA-wedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 Dolle Spanjaard verslaat 3 tegenstanders tegelijk in ongekende MMA-wedstrijd

🎥 Dolle Spanjaard verslaat 3 tegenstanders tegelijk in ongekende MMA-wedstrijd

In een van de meest buitengewone gevechten ooit gezien, heeft de Spaanse MMA-vechter Eduardo Riego opmerkelijk genoeg drie tegenstanders verslagen in een wilde drie-tegen-één kooigevecht. Riego, die een onophoudelijke aanval van pure geweld van drie en een halve minuut doorstond, liet een ongekende veerkracht en dominantie zien door stoten op zijn gezicht, ribben, rug en overal anders te incasseren.

Het Dogfight Wild Tournament

Vechtend in een spectaculair ogend Spaans toernooi genaamd de Dogfight Wild Tournament, wist Riego één voor één drie tegenstanders uit te schakelen, hen methodisch tot overgave dwingend op weg naar een onwaarschijnlijke en voorbeeldige overwinning. Dit evenement, dat blijkbaar op vrijdag in Spanje plaatsvond, werd live gestreamd en gepost op de El Rincón de Giorgio YouTube-pagina.

"Deze kerel Riego, blijkbaar een amateurvechter uit Spanje volgens Sherdog.com, vernietigde systematisch deze kerels," getuigt van zijn ongelooflijke prestatie. Ondanks dat het trio dat tegen Riego vocht qua gestalte kleiner was, waren ze niet veel kleiner, en gecombineerd hadden ze gemakkelijk de overhand moeten kunnen hebben op de specialist in overgave.

In plaats daarvan toonde deze man zijn krijgersgeest door de pijn te omarmen en zijn tegenstanders te blijven wurgen totdat hij de laatste man dwong om af te kloppen. Gezien het profiel van deze man op Sherdog, is hij geen nieuwkomer. Zijn record op Sherdog toont aan dat hij gevechten wint sinds 2009. Het is dan ook een wonder dat iemand zoals hij nog geen grote doorbraak in de UFC heeft gehad. Dana White, geef deze man zo snel mogelijk een telefoontje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws