'Doe effe normaal!' Boksicoon Anthony Joshua onder vuur
Home / Nieuws / ‘Doe effe normaal!’ Boksicoon Anthony Joshua onder vuur

‘Doe effe normaal!’ Boksicoon Anthony Joshua onder vuur

'Doe effe normaal!' Boksicoon Anthony Joshua onder vuur

Anthony Joshua kan rekenen op flink wat kritiek voor een fotoshoot die volgens voormalig UFC- en Bellator-ster Chael Sonnen in scene werd gezet. Sonnen, berucht om het uiten van zijn mening op sociale media, bekritiseerde Joshua’s foto’s als zijnde reclame.

Boksicoon Joshua is momenteel aan het trainen voor een rematch met Oleksandr Usyk nadat hij vorig jaar al zijn bokstitels verloor aan de Oekraïner. Zijn sessies in de sportschool vastgelegd op foto of video bevatten vaak reclame voor grote merken en sponsoren.

De voormalige heerser van de zwaargewicht klasse is een van de meest gewilde sporters voor adverteerders vanwege zijn brandschoon imago. Maar Sonnen heeft geen goed woord over voor de Brit die de foto’s scène in elkaar zette en een sponsor ‘Lucozade Sport’ in beeld bracht.

Groot verdiener

,,Als jullie ooit water op jezelf spuiten voor een fotoshoot, spuit het water dan gelijkmatig. Gooi die fles dan weg!”, luidt het commentaar van Sonnen op de foto’s van Joshua. De Brit negeerde de opmerkingen van Sonnen.

Grote kans dat het commentaar van Sonnen de bokskoning waarschijnlijk niet zal boeien. Joshua verdiend gemiddeld €11 miljoen per jaar aan zijn sponsoren en het promoten van merken. Sonnen daarentegen heeft een algemeen vermogen dat wordt geschat op $ 10 miljoen. Dit is volgens meerdere gerenommeerde bronnen, waar Joshua op €36 miljoen per jaar wordt ingeschat.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page