'Doe effe normaal!' Boksicoon Anthony Joshua onder vuur Nieuws
Nieuws

'Doe effe normaal!' Boksicoon Anthony Joshua onder vuur

'Doe effe normaal!' Boksicoon Anthony Joshua onder vuur

Anthony Joshua kan rekenen op flink wat kritiek voor een fotoshoot die volgens voormalig UFC- en Bellator-ster Chael Sonnen in scene werd gezet. Sonnen, berucht om het uiten van zijn mening op sociale media, bekritiseerde Joshua's foto's als zijnde reclame.

Boksicoon Joshua is momenteel aan het trainen voor een rematch met Oleksandr Usyk nadat hij vorig jaar al zijn bokstitels verloor aan de Oekraïner. Zijn sessies in de sportschool vastgelegd op foto of video bevatten vaak reclame voor grote merken en sponsoren.

De voormalige heerser van de zwaargewicht klasse is een van de meest gewilde sporters voor adverteerders vanwege zijn brandschoon imago. Maar Sonnen heeft geen goed woord over voor de Brit die de foto's scène in elkaar zette en een sponsor 'Lucozade Sport' in beeld bracht.

Groot verdiener

,,Als jullie ooit water op jezelf spuiten voor een fotoshoot, spuit het water dan gelijkmatig. Gooi die fles dan weg!”, luidt het commentaar van Sonnen op de foto's van Joshua. De Brit negeerde de opmerkingen van Sonnen.

Grote kans dat het commentaar van Sonnen de bokskoning waarschijnlijk niet zal boeien. Joshua verdiend gemiddeld €11 miljoen per jaar aan zijn sponsoren en het promoten van merken. Sonnen daarentegen heeft een algemeen vermogen dat wordt geschat op $ 10 miljoen. Dit is volgens meerdere gerenommeerde bronnen, waar Joshua op €36 miljoen per jaar wordt ingeschat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws