Paniek over Oleksandr Usyk: 'Ik vrees het ergste' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Paniek over Oleksandr Usyk: 'Ik vrees het ergste'

Paniek over Oleksandr Usyk: 'Ik vrees het ergste'

Eddie Hearn, de bekende bokspromotor heeft nog steeds geen idee of Oleksandr Usyk Oekraïne zal verlaten om tegen Anthony Joshua te boksen. De rematch waarvan hij hoopt dat die in juni zal plaatsvinden is nog steeds niet zeker.

Promotor Hearn is in paniek over het niet doorgaan van de rematch. Hearn is ook geen fan van het idee dat Joshua een riskant tussentijds gevecht aangaat. Dat niet zoveel zal geld opleveren als tegen Usyk boksen. Als Joshua weer gaat verliezen, is het beter dat hij wordt verslagen door Usyk. Verslagen worden door een mindere bokser zou flinke imago schade toe kunnen brengen.

Deze week schommelde Hearn heen en weer, optimistisch klinkend over de Joshua versus Usyk rematch. Vanaf vandaag twijfelt Hearn opnieuw over de rematch die binnenkort plaats zou vinden tussen AJ en IBF/WBA/WBO zwaargewicht kampioen Usyk.

Vrees

,,Ik ben nu van gedachten veranderd. Ik had een paar dagen geleden een gesprek en ik had gewoon het gevoel dat Usyk dat gevecht eind juni zou kunnen maken", zei Hearn tegen iFL TV. ,,Maar nu Vasily Lomachenko van de ene op de andere dag zegt: 'Ik ben uit het Kambosos gevecht. Ik blijf in Oekraïne, vrees ik het ergste."

,,Het maakt het waarschijnlijk moeilijk voor Oleksandr Usyk om iets anders te doen", zei Hearn. “Ze zijn natuurlijk ook heel close. Ik moet vandaag of morgen bijpraten met Alex Krassyuk (manager van Usyk. red). We moeten het gewoon weten. Ik weet dat het een delicate situatie is, maar voor AJ's carrière moeten we het weten Ik heb echt geen idee waar dit heen gaat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws