Dit is je kans! Rico Verhoeven zoekt figuranten voor film Black Lotus Nieuws
Nieuws

Dit is je kans! Rico Verhoeven zoekt figuranten voor film Black Lotus

Dit is je kans! Rico Verhoeven zoekt figuranten voor film Black Lotus

Rico Verhoeven zoekt nog figuranten voor zijn komenden film Black Lotus. Wil je mee doen dan is dit je kans. Er zijn nog open plekken voor 28 juni en 17 juli voor de opnames in Amsterdam, Hilversum en Amstelveen.

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven speelt de hoofdrol in zijn eigen film Black Lotus. Om de film te completeren zijn er ook figuranten nodig die mee willen doen. Er zijn volgens de website Blue Circle Casting heeft nog diverse rollen waaraan je mee kunt doen.

Speel mee

Zo zijn er rollen als echtpaar, stand in, ambulancepersoneel en nog meer. Informatie over de rollen vindt je HIER! Een mooie kans voor de fans van Rico Verhoeven om naast de topatleet te zien zijn in de film.

De film zelf valt onder het actie genre. Verhoeven speelt een ex-militair die nog een keer op een missie gaat. Om een vrouw te redden moet er heel wat gebeuren. De film is in het Engels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws