Dikke boete voor MMA-vechter die snelste knock-out ooit uitdeelt Nieuws
Nieuws

Dikke boete voor MMA-vechter die snelste knock-out ooit uitdeelt

Dikke boete voor MMA-vechter die snelste knock-out ooit uitdeelt

Tsuyoshi Sudario krijgt een boete na zijn recordbrekende knock-out op het RIZIN evenement afgelopen weekend. De voormalige Sumoworstelaar moet nu boete en 25% van zijn gage inleveren.

De voormalige sumo-koning registreerde zondag de snelste knock-out in de geschiedenis van RIZIN. Sudario slechts zes seconden nodig om Kazushi Miyamoto op RIZIN 27 in Nagoya, Japan, knock-out te krijgen. Vandaag maakten RIZIN functionarissen via een persbericht bekend, dat Sudario is bestraft met een loonsverlaging van 25 procent.

Onverbeterlijk

Sudario krijgt de straf omdat hij zijn rivaal Miyamoto bleef slaan toen scheidsrechter Ryogaku Wada hem probeerde in bedwang te houden. Dit is niet de eerste keer dat Sudario de krantenkoppen haalt vanwege slecht gedrag.

De sumo carrière van Sudariokwam in 2019 zonder pardon tot een einde nadat hij in augustus van dat jaar naar verluidt bedienden fysiek en verbaal had aangevallen. Sudario werd kort daarna door de Japanse Sumo Association gedwongen met pensioen te gaan vanwege zijn daden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws