Deze vechters gaan zaterdag miljoenen verdienen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Deze vechters gaan zaterdag miljoenen verdienen

Deze vechters gaan zaterdag miljoenen verdienen

Dave Leduc (L) en Cyrus Washington (R)

Vandaag gaan twee vechters per stuk minimaal een miljoen verdienen door met elkaar de ring in te gaan voor een Lethwei gevecht.

Lethwei, wat bekent staat als een van de bruutste vechtsporten met bijna geen regels ontstond in het oude Birma. Ellebogen, kopstoten en zelfs direct na een knock-out doorvechten maakt het een sport voor de onbevreesden. Dave Leduc de absolute kampioen van Lethwei gaat een rematch aan met Cyrus Washington.

Leduc en Washington zijn verreweg de meest succesvolle buitenlanders die Lethwei gevechten voeren. De enige bescherming die de vechters dragen is een dun verband om de vuisten. Beide vechters stonden al eens tegenover elkaar welke eindigde in een gelijkspel.

Live kijken

Tijdens Sparta Sports and Entertainment in Cheyenne, Wyoming, zullen Leduc en Washington elkaar eindelijk ontmoeten in een langverwachte herkansing en proberen te strijden tot een meer beslissend einde.

Voor de brute knokpartij krijgt zowel Leduc als Washington gegarandeerd een miljoen dollar, aangevuld met de opbrengsten die de betalende kijkers genereren via livestream pay-per-view. Om Leduc en Washington te zien vechten kunnen betalen de fans $ 25,99 USD.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page