King of Nine Limbs: Mega Lethwei toernooi met bekende vechters Nieuws
Nieuws

King of Nine Limbs: Mega Lethwei toernooi met bekende vechters

King of Nine Limbs: Mega Lethwei toernooi met bekende vechters
King of Nine Limbs: Mega Lethwei toernooi met bekende vechters

Lethwei is een van 's werelds meest opwindende vechtsporten.

Bekend als de 'kunst van negen ledematen', worden gevechten gehouden met het gebruik van stoten (blote vuist), ellebogen, trappen, knieën en kopstoten. World Lethwei Championship is de grootste lethwei-organisatie ter wereld en heeft enkele van de grootste namen in lethwei, kickboksen, Muay Thai en MMA in huis voor hun evenementen.

King of Nine Limbs de Canadese tv-ster en zelfbenoemde 'King of Lethwei' Dave Leduc maakt zijn WLC-debuut en zal in het hoofdtoernooi tegen UFC-veteraan Seth Baczynski strijden om de vacante cruisergewicht titel. Leduc is een vechtsportveteraan met ervaring in MMA en Muay Thai voordat hij zijn aandacht op lethwei richtte in 2016.

Meest gevaarlijke vechtsport ooit

Ook UFC-veteraan Seth Baczynski maakt zij zijn WLC- en Lethwei-debuut.. De Pool staat erom bekend dat hij sportfans over de hele door zijn actievolle run in de UFC waar hij overwinningen won op Matt Brown en Neil Magny en ook een tweevoudige 'Fight of the Night'-winnaar is. .

World Lethwei Championship is de grootste blote vuist-vechtorganisatie ter wereld. World Lethwei Championship, gevestigd in Yangon, Myanmar. King of Nine Limbs vindt plaats op 2 augustus en is te zien op UFC Fight Pass Canal+.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws