De Nacht Dat Bij MMA De Hel Losbrak Op Televisie Nieuws
Nieuws

De Nacht Dat Bij MMA De Hel Losbrak Op Televisie

De Nacht Dat Bij MMA De Hel Losbrak Op Televisie
Foto: Mark Hunt TV
Foto: Mark Hunt TV

Video Flashback: De Nacht Dat Bij MMA De Hel Losbrak Op Nationale Televisie

Mayhem Miller zoals hij in de MMA wereld bekend is, is waarschijnlijk een van de meest opvallende vechters. Hij heeft zo'n leuke liefdevolle houding die lijkt in te gaan tegen wat hij doet, maar hij is altijd een scrapper geweest. Zelfs terug toen hij een kind was, wist hij het, en tegen de tijd dat hij 11 was, had hij een gele riem in Taekwondo verdiend. Toen hij op de middelbare school was, werd hij vaak uitgedaagd om te vaak gevechten, waardoor zijn familie er 40 kilometer weg voor moest verhuizen, zodat hij kon doorgaan met een opleiding. Op 17 jarige leeftijd had hij zijn eerste ooit MMA wedstrijd tegen een man 10 jaar ouder dan hij, Al "Superman" Dill, en won.

Bad kid on the block

Hij heeft een reputatie voor het zijn van een smartass, maar zelfs nu nog lijkt hij nog steeds voor het grootste deel een redelijk fatsoenlijke man te zijn. Een paar jaar terug toen Bully Beatdown een programma op MTV was, kwam hij in de show opdagen om mensen die degenen die zwakker waren dan zij zelf pesten, hun te confronteren met hun gedrag en om hen een les te leren. Zeer weinig mensen waren verrast toen hij rechtstreeks naar Jake Shields liep tijdens een post-fight interview en hij hem vroeg om een ​​rematch. Om welke reden dan ook, was het Shields team die het nodig vond om tegen hem in te gaan en disrespect te tonen. Gilbert Melendez stapte iets vooruit en duwde Miller terug. Dat is precies wat je niet wilt doen met iemand met een geschiedenis van het genieten van de gevechten zelf en niet alleen het geld wat hij er mee verdiend. Domme actie dus!

MMA geschiedenis

Wat volgde zal in MMA geschiedenis blijven bestaan. Direct nadat een gevecht klaar was, brak een andere uit, behalve was deze veel groter en, tot de genoegen van Dana White, gratis. Geen van de vechters had hier iets aan de hand behalve hun trots, die voor hen waarschijnlijk even waardevol is, zo niet meer. De aankondigingen waren een beetje minder verward over waarom dit gevecht gebeurde, maar waren zeker geschokt dat het was ontstaan. "We zijn op de nationale televisie," werd er geroepen stop met deze onzin. Maar het hielp niet.

Nou, het was zeker niet de rematch die Mayhem wilde, maar het is de enige die hij heeft gehad. Op een gegeven moment leek het alsof het mogelijk zou zijn, maar plannen gingen niet door en zijn contract met Strikeforce was inmiddels verlopen. Hij heeft zich in 2011 opnieuw bij de UFC aangemeld, en na het zien van een gevecht als dit is het geen verrassing dat hij niet achter wil blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws