'De cel in jij!' Logan Paul spant rechtszaak tegen Floyd Mayweather aan
Home / Nieuws / ‘De cel in jij!’ Logan Paul spant rechtszaak tegen Floyd Mayweather aan

‘De cel in jij!’ Logan Paul spant rechtszaak tegen Floyd Mayweather aan

'De cel in jij!' Logan Paul spant rechtszaak tegen Floyd Mayweather aan

Logan Paul heeft bevestigd dat hij de juridische weg gaat bewandelen om zijn geld van Floyd Mayweather te krijgen. Paul vocht vorig jaar in een oefenwedstrijd tegen de legendarische bokser maar zegt niet volledig betaald te zijn.

In een mega crossover-gevecht koos de ongeslagen bokser Mayweather ervoor om uit zijn pensioen te komen. Om het in juni vorig jaar in een oefenwedstrijd op te nemen tegen Paul. Aangekondigd als “Bragging Rights”, vochten de twee in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida.

Terwijl de wedstrijd zelf de hele afstand ging en tot een gelijkspel leidde, gaf Paul toe dat Mayweather zich leek in te houden, iets wat hij daarna bevestigde. Mayweather was aanvankelijk vol bewondering voor de YouTuber en de Pay Per View bracht naar verluidt meer dan een miljoen aankopen op.

Je gaat naar de gevangenis

Ongeveer een jaar na de ontmoeting van het paar, is Paul onvermurwbaar gebleven over zijn beweringen dat hij niet het volledige bedrag van het gevecht heeft gekregen. Paul begon zijn beschuldigingen een paar maanden geleden toen hij onthulde dat hij niet werd betaald volgens hun contractovereenkomst.

In een recent interview met TMZ Sports bevestigde Logan Paul dat hij de zaak voor de rechter zal slepen. ,,Nee, hij heeft mij niet volledig betaald, dat is een feit. Voor een paar miljoen. We stappen naar de rechtbank. Tot ziens in de rechtszaal. Gefeliciteerd! Je gaat naar de gevangenis en de cel in, Floyd.”

Bekijk ook

Knokker 'KO' tijdens illegaal gevecht in parkeergarage

Knokker heftig ‘KO’ tijdens illegaal gevecht in parkeergarage (video)

Ongereguleerde straat gevechten tussen anonieme vechters zijn vaak de luis in de pels van de plaatselijke overheden.

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen

‘F*cking superheld!’ UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat.

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page