Dave Leduc: Eerste WLC Cruiserweight Wereldkampioen Nieuws
Nieuws

Dave Leduc: Eerste WLC Cruiserweight Wereldkampioen

Dave Leduc: Eerste WLC Cruiserweight Wereldkampioen
Dave Leduc: Eerste WLC Cruiserweight Wereldkampioen

WLC 's werelds grootste Lethwei organisatie, organiseerde vrijdagavond WLC: KING OF NINE LIMBS in Mandalay, Myanmar.

In het hoofdtoernooi vestigde Dave Leduc zichzelf als de koning van de negen ledematen door Seth Baczynski uit te schakelen om zo de eerste Cruiserweight World Lethwei-kampioen te worden.

Het uitverkochte stadion in Mandalar Thiri Indoor Stadium stond op zijn kop, Dave Leduc demonstreerde het volledige assortiment lethwei-slagtechnieken en Baczynski leed drie knock-outs in de tweede ronde, resulterend in een knock-out overwinning.

Eerste vrouwelijke Lethwei kampioen

In het co-hoofd event voerde de Oekraïense Sasha Moisa de strijd aan naar de voormalige Light middengewicht wereldkampioen Lethwei Artur Saladiak. Zijn precieze rechterstoten waren de sleutels tot de overwinning, omdat Saladiak verschillende keren uit balans raakte, Moisa won via een unanieme beslissing.

In andere acties werd Souris Manfredi de eerste winnaar in de nieuw gecreëerde vrouwendivisie door voortdurend de overhand te krijgen tegen Eh Yanut op weg naar een unaniem besluit overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws