Dakloze klapt erop los met knul in straatruzie! 'UFC geschikt' (video) Nieuws
Nieuws

Dakloze klapt erop los met knul in straatruzie! 'UFC geschikt' (video)

Dakloze klapt erop los met knul in straatruzie! 'UFC geschikt' (video)

Soms kunnen mensen voor grote verrassingen zorgen, zo ook een dakloze man die tijdens een straat gevecht de boel om lijkt te gooien in een mini UFC evenement. De man is te zien terwijl hij een veel jongere knul aanpakt.

De dakloze man lijkt over een goede vecht skill set te beschikken ook al mist hij met een paar stoten. De jongen laat zich echter ook niet zomaar an de kant zetten en geeft flink tegengas. De omstanders willen dat het gevecht stopt maar roodharige versie van 'Swiebertje' lijkt niet van opgeven te willen weten.

Hij lijkt in het voordeel als hij de jongen naar de grond heeft gewerkt, maar dan draait de boel zich om en gaat de knul in UFC-modus. Deze neemt de submission over van de dakloze en zet een verwurging in. Dit lijkt de man niet te doen die lijkt te gebaren of dit alles is.

Wie er uiteindelijk heeft gewonnen of heeft afgetikt is niet bekend. Maar de twee zouden zo een contract kunnen krijgen bij een grote MMA-organisatie. Sign em up......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws