CORONAVIRUS: UFC op ESPN + 28 Lee vs. Oliveira zonder publiek Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS: UFC op ESPN + 28 Lee vs. Oliveira zonder publiek

CORONAVIRUS: UFC op ESPN + 28 Lee vs. Oliveira zonder publiek
CORONAVIRUS: UFC op ESPN + 28 Lee vs. Oliveira zonder publiek

Donderdag werd bekend gemaakt dat UFC on ESPN+ 28: Lee vs. Oliveira in Brasilia gehouden wordt zonder publiek.

Het evenement, dat zou plaatsvinden in het Nilson Nelson Gymnasium in de Braziliaanse hoofdstad, werd bedreigd nadat de gouverneur van de stad, Ibaneis Rocha, een verbod op alle grote bijeenkomsten had afgekondigd na nieuws over een uitbraak van coronavirus in de stad.

Maar volgens een bericht van Combate, zal UFC op ESPN + 28 doorgaan, maar zonder fans op de tribune. De UFC heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over het evenement of over de andere aankomende events.

Annulaties

De UFC is niet de enige die een evenement zonder fans organiseert. Andere MMA-organisaties zoals ONE FC hebben al hetzelfde gedaan. Anderen hebben de events geannuleerd of doorgeschoven naar een latere datum.

UFC op ESPN + 28 zal worden bekroond door een lichtgewicht gevecht tussen Kevin Lee en Charles Oliveira, met een weltergewicht matchup tussen mede-Brazilianen Gilbert Burns en Demian Maia. De geplande mediadag van de UFC op donderdag en de ceremoniële weging op vrijdag zijn geannuleerd voorafgaand aan het evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws