CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event

CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event
CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event

ONE Championship, kondigde aan dat het evenement 'ONE: King of the Jungle' het zonder live publiek moet doen.

Het evenement, dat plaatsvindt op 28 februari in het Singapore Indoor Stadium, zal doorgaan zoals gepland, maar er zal geen live publiek zijn vanwege zorgen over het coronavirus.

"In het licht van de coronavirussituatie in Singapore heb ik besloten om ONE: King of the Jungle op 28 februari om te vormen tot een gesloten evenement dat alleen wordt uitgezonden", schreef Chatri Sityodtong vandaag in een bericht op sociale media.

Wel te zien

"Het Singapore Indoor Stadium zal niet open zijn voor het grote publiek, maar het evenement gaat door achter gesloten deuren zoals gepland live te zien zijn op alle tv- en digitale platforms in 150 landen over de hele wereld." ONE: King of the Jungle heeft een vechtkaart van elf wedstrijden, inclusief kickboksen en Muay Thai-titelwedstrijden.

"Mijn team en ik hadden de optie om het evenement helemaal te annuleren, maar we kozen ervoor om het niet te annuleren," schreef hij. “Meer dan ooit heeft de wereld nu hoop en kracht nodig. Onze helden zijn bereid je te inspireren met de beste uitvoeringen van hun leven op 28 februari, "aldus Sityodtong.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws